Aktuellt

Håll koll på vad som händer hos oss!

Metodboken är äntligen här!

Läs mer om boken och beställ den på Studentlitteraturs hemsida, klicka här.

Vår unika metodbok Kropp, känslor och relationer: Om sexualitet, samtycke och rättigheter för förskolan och grundskolans tidigare år är äntligen här!

Omdömen hittills
Betyg 5 och “Briljant
//BTJ.
Boken Kropp, känslor och relationer” är en av de bästa böckerna som jag har läst på länge. Den bidrar inte bara med kunskapspåfyllnad ../.. den utmanar även mig med sitt normkritiska perspektiv
//Johanna Lindgren Chin, specialpedagog

Föreläsningsturné

I samband med lanseringen av metodboken beger sig Expedition Hälsa ut på föreläsningsturné med start våren 2024! Föreläsningarna är fyllda av fakta, tips och frågestund kring barns sexualitet, sexuella hälsa samt utveckling. Få med dig kunskap samt verktyg för samtal och undervisning med barn kring känslor, relationer, kroppen, identitet samt utsatthet, våld och övergrepp. Tveka inte att höra av dig om just du och ditt arbetslag eller skola är intresserade och vill höra mer.

Håll utkik här för kommande datum!

Digital plattform

Expedition Hälsas lansering av den digitala plattformen är beräknad till tidig höst 2024. Digitala plattformen kan ses som ett komplement till metodboken då den erbjuder digital fortbildning för personal i förskola och grundskola. Plattformen erbjuder övningar för elever, inklusive extramaterial. Kursmaterialet som skapats är digitalt och utskriftsvänligt för att underlätta i undervisningen.

Följ vad som händer på Jämlikt.nu:s instagram!