Kom igång med vårt material!

Expedition hälsas metodmaterial, digitala plattform och utbildningar är framtagna för att användas i pedagogiska verksamheter som arbetar med barn i åldern 4-9 år.

Utbildningsverksamhet

Barn är tidigt nyfikna på frågor som rör hälsa och välbefinnande, kroppen, identitet, känslor, relationer mm och har rätt till kunskap kring det. Förskolan och skolan spelar en viktig roll i att ge barn kunskaper om dessa frågor.  

Vill din förskola/skola bli bättre på att kunna ge barnen en bra undervisning kring dessa teman?  

Jämlikt.nu arbetar för att stärka barns rättigheter och utbildar personal i förskola/skola i frågor som rör hälsa med fokus på rättigheter, identitet, kropp, sexualitet, samtycke och relationer. Vi har erfarna pedagoger och sexologer som arbetar med att stärka förskolors och skolors arbete och undervisning i dessa frågor och kan stötta er med kunskap och pedagogiska metoder för undervisning och samtal med barn om hälsa utifrån rättigheter, identitet, kropp, sexualitet, samtycke och relationer. 

Våra utbildningar innehåller fördjupad kunskap om barns utveckling gällande identitet, kropp, sexualitet, samtycke och relationer samt ger kunskap om pedagogiska metoder och förhållningssätt för undervisning i dessa frågor. Vi varvar föreläsning med diskussion och egen reflektion.  

Tveka inte att höra av er till oss för kostnadsförslag och för att boka en utbildning! 

Metodmaterialet

Expedition Hälsa är ett pedagogiskt metodmaterial som är framtaget för att användas i förskola och skola.

Boken kommer att lanseras under våren 2024.

Digitala plattformen

Den digitala plattformen är en utbildningsplattform där pedagoger som använder materialet kan få utbildning, dokumentera, samverka med sina arbetslag och ladda ner bilagor till övningar.

Den digitala plattformen kommer att lanseras under våren 2024.

Kontakta oss!